Over mij - Oog voor de Ziel - Puur Zijn van binnenuit

Oog voor de Ziel

Puur Zijn van binnenuit

Aandacht
Balans
Ontspanning
Energie
Bewustwording
Terugkomen bij jezelf
Autisme ondersteuning
Oog voor de Ziel
Ga naar de inhoud
Puur Zijn van binnenuit
Autisme
Oog voor de ziel
ondersteuning
&
Verhaaltjes autisme

Over mij

Contact en informatie
Over mij

Ik ben Martine de Waart geboren in 1958 te Amsterdam. Ik heb twee prachtige dochters van 34 en 32 jaar. Mijn oudste dochter heeft (ASS) een autisme spectrum stoornis waardoor ik een schat aan ervaring heb waar ik anderen graag mee op weg wil helpen. Op dit moment ben ik zeer gelukkig met mijn vriend Arjan, die mij in alles ondersteunt.

Als hooggevoelig kind had ik al oog voor de ziel, en zag ik de dieper gelegen schoonheid van de mens. Omdat ik als kind niet beter wist, dacht ik dat iedereen zo was. Het verwarde mij des te meer te ontdekken dat de mensen zich anders gedroegen dan wat ik zag.

Mijn leven is daardoor niet zonder problemen geweest. Door een behoorlijke burn-out die in 2011 begon kreeg mijn leven een andere wending. De vraag was nu, wie ben ik en wat wil ik nu zelf? Ik begon de opleiding intuïtieve ontwikkeling en leerde anders naar mijzelf te kijken. Ik leerde te aarden, te gronden, te voelen hoe je contact met je lichaam kan maken en hoe je chakra's weer kan laten stromen. Daarbij verdiepte ik mij ook in de chakraleer, mediteren en wandelmeditatie. Dat bracht mij er toe om bewust naar mijzelf en naar mijn lijf te luisteren en het in balans te brengen. In 2013 hoorde ik van een vriendin over (hsp) waarin ik mij herkende.

Echter in 2014 begon ik mij te verdiepen in deze materie waardoor het kwartje viel. Hierdoor vielen vele puzzelstukjes op hun plek. Niet lang daarna begon ik anderen te ondersteunen om met zichzelf in balans te komen. In 2015 begon ik met de opleiding Kundalini Reiki die ik in 2016 heb afgerond met het Masterschap, in datzelfde jaar behaalde ik ook Usui Reiki A en B. Sinds 2019 ben ik met de cursus “Een cursus in wonderen” bezig, waarin ik veel bevestiging heb gekregen, maar ook mijn eigen ego beter leer kennen. Met deze cursus raak je nooit uitgeleerd.

Door mijn jarenlange ervaring en de burn-out, waar ik zeer dankbaar voor ben, omdat het mij de kans heeft gegeven om beter met mijzelf in balans te komen en vanuit mijn hart een nieuwe starten te maken, kan ik mijn cliënten in liefde vele handvatten aanreiken. Ik ervaar zelf veel voldoening als er door een Reikibehandeling een cliënt als herboren naar huis gaat. Of als een cliënt die door middel van wandelmeditatie/coaching weer dichter tot zichzelf is gekomen.
Maar ook als een cliënt, z'n leven lang problemen heeft ervaren, door inzicht en begrip in zijn autisme of dat van een dierbare, weer mogelijkheden ziet en zichzelf of een dierbare weer meer waardeert in zijn/haar eigenheid en unieke talenten.

KUNDALINI ONTWAKEN
In de nacht van 14 op 15 februari 2020 heb ik door middel van een Cacao Truffel ceremonie bij Herman en Helena, centrum spiritueel ontwaken een prachtige Kundalinie ontwaken gehad, die mij heeft laten voelen dat ik zo veel liefdevolle helende kracht bezit, dat ik daarmee vele mensen kan en wil helpen door middel van een Reiki-healing chakra behandeling

SCHILDEREN
Schilderen doe ik al een groot deel van mijn leven, ik ben er mee opgegroeid. Mijn moeder, de beeldend kunstenaar Tine Engelbart, heb ik dagelijks bezig gezien. Bij intuïtief schilderen komen er de wonderlijkste creaties naar boven, wat best moeilijk is, omdat het je zo is aangeleerd om alles precies tussen de lijntjes (regeltjes) te doen. Er komen vanzelf allerlei inzichten naar boven waar je mee verder kan. Verder werkt het ontspannend en helend vooral omdat je van binnenuit creatief bezig bent.
Omdat innerlijke groei zo'n belangrijk thema in mijn leven heeft, en ik naar de ziel van iemand kijk heb ik dit logo gemaakt, dat verbondenheid, innerlijke groei en de onschuldigheid van de Ziel moet uitbeelden.

Mijn visie
Wanneer wij leren inzicht te krijgen in onze onbewuste motieven, weerstanden en gedragingen, kunnen wij in vrijheid een leven creëren dat meer in balans is met wat er in ons hart leeft.


REACTIES:
Heb je bij mij een workshop of cursus gevolgd of heb je al eens een persoonlijk consult ervaren zoals een helende behandeling en was je daar tevreden over? Dan zou ik het erg fijn vinden als je die ervaring wilt delen via een "Reactie". Het kan anderen helpen om een drempel over te stappen.
 
Ook jij bent het waard om verder te groeien op je pad. Neem die kans!
  
Bron foto: Arjan Cornelissen
©2017-2021 Oog voor de Ziel Amsterdam
Terug naar de inhoud