Kinderen - Oog voor de Ziel - Puur Zijn van binnenuit

Oog voor de Ziel

Puur Zijn van binnenuit

Aandacht
Balans
Ontspanning
Energie
Bewustwording
Terugkomen bij jezelf
Autisme ondersteuning
Oog voor de Ziel
Ga naar de inhoud
Puur Zijn van binnenuit
Autisme
Oog voor de ziel
ondersteuning
&
Verhaaltjes autisme

Kinderen

Coaching HSP/Autisme
Autisme bij kinderen
 
 
Autisme is blijvend. Wel kan het kind door training, behandeling, begeleiding en therapie een beter begrip van het eigen handelen krijgen zodat het kind goed met zichzelf en anderen om leert te gaan. Ouders kunnen daarin een belangrijke rol spelen door de signalen die kenmerkend zijn voor het autisme, al vroegtijdig op te merken en te herkennen.
 
Hoe eerder de diagnose gesteld kan worden, hoe beter het is voor de ontwikkeling van het kind en de begeleiding van de ouders (ik spreek uit eigen ervaring). Dan weet je immers waar je aan toe bent en waar je rekening mee moet houden. Het kind heeft het nodig, dat de ouders de beperking van het kind al snel accepteren en leren om te gaan met de afwijzingen die de buitenwereld kan hebben. En dat artsen de vroege zorgen van de ouders serieus nemen. Ook is het belangrijk, dat ouders die hun zorgen uiten op het consultatiebureau serieus genomen worden.

Wil je de lijst met kenmerken bekijken? Klik hier
Ik heb ze allemaal voor je op een rij gezet.
Je kunt het zo nodig uitprinten.

Wil je meer uitleg over autisme in het algemeen? klik dan hier

Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten bij een kind met ASS heb ik 9 authentieke verhaaltjes geplaatst over gebeurtenissen die in ons gezin plaatsvonden.
Geïllustreerd door mijn dochter met ASS. klik hier
Ook ben ik met een boek bezig over het ontdekken van ASS bij mijn dochter

Coaching/ondersteuning

Ik heb door mijn dochter van 34 met ASS een schat aan ervaring.
 
Heb jij met je kind steeds problemen waar je tegen aan loopt, die je niet kan plaatsen? Of ben je er pas achter gekomen dat je kind (ASS) heeft? En zoek je iemand die begrijpt waar je het over hebt?
 
Wacht dan niet langer om een afspraak te maken, het is fijn en belangrijk om een luisterend oor te hebben van iemand die je begrijpt zonder oordeel. En die je kan helpen en ondersteunen in je zoektocht.
 
Ik zie je graag tegemoet!
 
Kosten
Consult 1.5 uur €55,-
 
 
AANMELDEN
 
Door het invullen van het contactformulier

©2017-2021 Oog voor de Ziel Amsterdam
Terug naar de inhoud