Hooggevoeligheid & Coaching - Oog voor de Ziel - Puur Zijn van binnenuit

Oog voor de Ziel

Puur Zijn van binnenuit

Aandacht
Balans
Ontspanning
Energie
Bewustwording
Terugkomen bij jezelf
Autisme ondersteuning
Oog voor de Ziel
Ga naar de inhoud
Puur Zijn van binnenuit
Autisme
Oog voor de ziel
ondersteuning
&
Verhaaltjes autisme

Hooggevoeligheid & Coaching

Coaching HSP/Autisme
Wat is hooggevoelig zijn (hsp)
Je bent hooggevoelig als je emoties en sferen vanuit je omgeving heel subtiel, gedetailleerd en intens kan waarnemen. Je kunt daar zeer moe, gestrest, maar ook onzeker van worden. Wanneer dat gebeurd sta je te open en bent dan erg gevoelig voor prikkels van buitenaf. Wat er voor zorgt dat je meer tijd nodig hebt om deze indrukken te verwerken.
 
Merk jij ook, dat je meer tijd in je eentje nodig hebt? Dat je na een bezoek aan een plek met veel mensen je leeg en uitgeput voelt? Dat je het gevoel hebt dat je geleefd wordt door de zorgen en ideeën van anderen? Of dat je niet tegen harde geluiden of fel licht kunt?
 
Ik heb daar ook zo’n last van gehad en was mij totaal niet bewust waar het vandaan kwam. Ik deed alles om het maar te onderdrukken wat natuurlijk uitermate vermoeiend was, omdat het maar even werkte en het juist erger maakt. Ik raakte daardoor uit balans en kreeg er allerlei problemen van zoals; slaapproblemen, hoofdpijnen en buikpijnen etc.

Hoe ga je dan met al die gevoelens om of juist dat lege gevoel en al die emoties en sferen die van buitenaf bij je binnenkomen waardoor je overprikkeld raakt?
Kortom hoe kom je weer bij je zelf?

Daar kan ik je mee helpen, omdat het mij ook heeft geholpen. Ik kan je verschillende handvatten bieden waar je snel resultaat van zult ervaren.

Coaching hsp
Mijn coaching is gericht op bewustwording van jezelf. Bewust worden van je gedachten, wat je voelt, wat je denkt, hoe je in het leven staat, hoe je je grenzen kunt bewaken en hoe je 'ego' je belemmert vrij te zijn.
Ik ben er van overtuigd dat wanneer je bewust naar jezelf kijkt, je vrijer en positiever in het leven staat, waardoor je rust in jezelf vindt en vanuit je hart kan gaan leven, zodat je weer vol goede moed van het leven kan gaan genieten.

Je bent het waard!

*Coaching hsp is ook te combineren met Reiki
Wil je daar meer over weten klik dan hier


Consult 1.5 uur

Kosten per consult €95,-
Het bedrag dient contant en graag gepast betaalt te worden.
Een pinautomaat is nog niet aanwezig


AANMELDING
Door het invullen van het contactformulier.

©2017-2021 Oog voor de Ziel Amsterdam
Terug naar de inhoud